Marcello Cherchi and Paul Manning – Disciplines and Nations: Niko Marr vs. His Georgian Students on Tbilisi State University and the Japhetidology/ Caucasology Schism

წინამდებარე ესსე რამდენიმე მხრიდან განიხილავს ნიკო მარს და მის სამეცნიერო ღვაწლს 동방영야초 다운로드. პირველი ნაწილი ცდილობს, მეთოდოლოგიური მხრიდან გამოაჩინოს, რომ ნიკო მარის რამდენიმე ადრეული ნაშრომი საკმაოდ კარგად ჯდებოდა შედარებითი ლინგვისტიკის იმდროინდელ პარადიგმაში 다운로드. შემდეგ ავტორები დეტალურად განიხილავენ მარის პირად ურთიერთობებს, ძირითადად – ანტაგონისტურს, რომლებიც როგორც ჩანს, მისი კარიერაზე დიდ გავლენას ახდენენ 다운로드. ასევე, როგორ მოხდა თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის შესახებ ჩამოყალიბებული იდეების უარყოფა მისივე მოსწავლეების მიერ 언홀리 디재스터 다운로드.

Cherchi, M., & Manning, H. P. (2002). Disciplines and Nations: Niko Marr vs. His Georgian Students on Tbilisi State University and Japhetidology/Caucasology Schism. The Carl Beck Papers in Russian and East European Studies, (1603), 66.

ჩამოტვირთვა

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები მონიშნულია *